Ώρα αποφάσεων για τα «Μανάβικα»

Γ.Σ. των μελών αύριο και πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους φορείς

Να στηριχθεί η περιοχή και οι δεκάδες επαγγελματίες της που έχουν συμβάλει σημαντικά στο χτίσιμο του «καλού ονόματος» των Τρικάλων πανελλαδικά

 

Τα «Μανάβικα» είναι γεγονός πως τις τελευταίες δεκαετίες έχουν προσφέρει πολλά στο χτίσιμο της καλής εικόνας που έχει αποκτήσει πανελλαδικά η πόλη. Και όλα έγιναν με το φιλότιμο, τους κόπους, τις θυσίες κάποιων τολμηρών επαγγελματιών που επένδυσαν στην περιοχή. Πλέον όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας απαιτούν και την ουσιαστική στήριξη της Πολιτείας και του Δήμου για να μπορέσουν να συνεχίσουν την λειτουργία των επιχειρήσεών τους γύρω από τις οποίες κινείται σημαντικό κομμάτι της οικονομικής ζωής της πόλης.

Για να συζητήσουν για την δυναμική που έχει ή θα μπορούσε να έχει η ευρύτερη περιοχή και για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης το Δ.Σ. του Συλλόγου των επαγγελματιών «ΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΙΪΚΑ» καλούν αύριο Τρίτη Γ.Σ. των μελών και ταυτόχρονα απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους τοπικούς φορείς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ.

 

Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου «ΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΙΪΚΑ» κ. Γιώργος Χλωρός φαίνεται πως έχει πάρει ιδιαίτερα «ζεστά» την υπόθεση ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο κλάδος του. Η φωτό από ενημερωτική του επίσκεψη στα γραφεία του «διαλόγου» και του «trikalaonline.gr».

 

 

Ανοιχτή πρόσκληση στους τοπικούς φορείς και σε όλα τα κόμματα από το Δ.Σ. Σωματίου «ΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΙΪΚΑ»

 

Σας καλούμε όλους, στη Γ.Σ. του Σωματείου μας την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 10:30 στην καφετέρια ROCK N ROLLA, Μπότσαρη 16 (Πλατεία ΟΤΕ).

 

-Τα εργατικά σωματεία και τις ενώσεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα

-Τις αγροτικές ενώσεις

-Τα επαγγελματικά σωματεία

-Τους συνταξιούχους

-Τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, κλπ)

-Τα κόμματα και τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΝΑΡ, ΚΚΕ μ-λ , Αριστερή Ανάπτυξη, κλπ)

-Όλες τις παρατάξεις της Περιφέρειας και του Δήμου.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας.

 

Με τιμή και ταπεινότητα το Δ.Σ. του σωματείου.

 

Τα μέλη του 5μελους Σωματείου Ιδιοκτητών Έτοιμου Φαγητού – Καφετεριών, ΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΙΪΚΑ (Μανάβικα και πέριξ σε ακτίνα 500 μέτρων) σας καλούμε όλους αύριο Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ. στην καφετέρια Rock n Rolla , Μπότσαρη 16 στην πλατεία ΟΤΕ, στο καφέ του κ. Κώστα Λαμπαδάρη.

Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία παλάμη.

Μαζί ενωμένοι  μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

 

10:30 Λειτουργία – Πραγματοποίηση ανοιχτού Δ.Σ. σε όλους!

10:45 Κάλεσμα σε όλους στην Γενική Συνέλευση παρουσία Δημοσιογράφων. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί βάση του καταστατικού με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των ενεργών οικονομικά τακτοποιημένων μελών και θα γίνει οπωσδήποτε. Θα λάβει αποφάσεις για όλα τα ζητήματα.

 

Πρόγραμμα Συνέλευσης

10:45 Ομιλία χαιρετισμός του Προέδρου κ. Γιώργου Χλωρού, του Αντιπροέδρου κ.Γιώργου Μπακατσιά, του Γραμματέα κ. Κωνσταντίνου Κούκλα και του κ. Παναγιώτη Κούτσικου μέλους του  σωματείου.

 

Θέματα συζήτησης:

α) Πράσινο-1000 λουλούδια να φυτευτούν και να ανθίσουν.

 

Β) Φωτισμός – έλλειψη επαρκούς φωτισμού

 

Γ) Το άλυτο πρόβλημα με το πάρκινγκ και οι κλήσεις στους πελάτες και σε εμάς

 

Δ) Ολοκλήρωση των έργων της κεντρικής πλατείας αλλά και σε όλη την πόλη. Ο βίος μας έγινε αβίωτος με έργα που δεν τελειώνουν ποτέ.

 

Ε) Αποκατάσταση για τους πλημμυροπαθείς στα «Μανάβικα» και σε όλη την πόλη, χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα. Κάλυψη της απώλειας εισοδήματος αυτής της περιόδου.

 

Ζ) Μείωση όλων των έμμεσων και άμεσων φόρων των επαγγελματιών. Τα καταστήματα έχουν μεγάλο κόστος λειτουργίας. Ακριβό ρεύμα, αέριο, καύσιμα και με αυτή τη δικαιολογία όλες οι πρώτες ύλες (χαρτικά κλπ)έχουν φτάσει στα ύψη. Δεν αντέχουμε άλλο κάθε μέρα να κλείνουν μαγαζιά. Οι υπάλληλοι μας δεν αυξάνουν τον πληθωρισμό και την ακρίβεια. Ίσα ίσα όταν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι επαγγελματίες έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο τότε έχουμε και εμείς δουλειά. Γιατί όλοι εσείς είστε οι πελάτες μας.

 

Η) Όχι στην νέα φορολόγηση, όχι ισότητα προς τα κάτω.

 

Θ) Προετοιμασία για τον Μύλο των Ξωτικών και τις γιορτές και όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

 

Έχουμε σπουδαίο έργο να πράξουμε, δεν υπάρχει δεν μπορώ. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε. Ευχές για καλή δουλειά. Δουλειά με δικαιώματα.

 

11:45 πρόσκληση στον Δήμαρχο κ. Νίκο Σακκά και στους αρμόδιους αντιδημάρχους

12:00 λήξη Γενικής Συνέλευσης

Ψηφίζουμε-καταθέτουμε τρία ψηφίσματα

 

  1. Για τους Πληγέντες
  2. Για τους άδικους πολέμους σε Ουκρανία, Παλαιστίνη.
  3. Για την εξέγερση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εξέγερση, η οποία δεν ήταν μία γιορτούλα παρουσία Δημάρχων κλπ αλλά ήταν κόντρα σε όλους αυτούς που δυναστεύαν τον λαό και τον τόπο.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

Σας περιμένουμε όλους.

 

 

*Λεζάντα κεντρική φωτό:

Κανονικά θα έπρεπε αυτή η εικόνα να επικρατεί καθημερινά στα Μανάβικα και όχι μόνο στις γιορτές, τα Σαββατοκύριακα και την περίοδο του Μύλου…

Σχετικές δημοσιεύσεις